Hvem er RBL-terapeuterne?
RBL-Terapeuterne er Psykoterapeut MPF Carsten Fabricius og Sygeplejerske Denise Lykke Fabricius.
Begge har arbejdet mange år med samtaler og terapi og det at være “professionel hjælper” for både børn, teens, voksne, par, familier, institutioner og virksomheder.
Carsten Fabricius er uddannet psyko-og familieterapeut ved Kempler Instituttet og har flere masterclasses, samt certificeret af Dansk Psykoterapeutforening mpf og derudover certificeret hypnoterapeut ved NGH mm.
Han har drevet egen klinik for RBL-, psyko- og familieterapi siden 2015, samt været ejerleder af opholdssted for utilpassede anbragte unge i perioden 1999-2015, samt varetog supervision af medarbejdergrupper og terapiforløb for unge (samt superviserende terapeut ved samtaler mellem medarbejderne og unge). Carsten har derudover løst en stor mængde af terapeutiske opgaver for danske kommuner. Carsten har iøvrigt helt tilbage i 80érne taget voksenpædagogisk uddannelse og i 90érne arbejdet med børn og unge, samt været underviser i en 7-årig periode i specialklassetilbud.
Carsten Fabricius er grundlæggeren af den psykoterapeutiske retning og filosofi – Relationsbaseret LedelseⓇ (RBL) og stifter af Relationsinstituttet.
Denise Lykke Fabricius er uddannet sygeplejerske og RBL-terapeut, samt certificeret af den internationalt anerkendte kliniske hypnoterapeutiske uddannelse NGH. Desuden er hun uddannet både SOSU-hjælper og -assistent. Denise har arbejdet i sundhedssektoren siden 2010, hvor hun har anvendt RBL® i al den vigtige kommunikation på daglig basis. I en 7-årig periode har hun også været aktiv som støttekontaktperson og arbejdet målrettet med RBL® som værktøj. Denise har desuden drevet egen klinik for RBL & samtaleterapi siden 2020, og i 2022 også tilføjet hypnoterapi.
Denise har arbejdet som børnesygeplejerske siden 2017, samt periodevis som hjemmesygeplejerske. Hun har erfaring fra nogle af landets mest belastede arbejdsmiljøer, indenfor pleje, behandling og omsorg.
De har begge to et indgående kendskab til arbejdet med mennesker, der har brug for massiv fysisk, psykisk og praktisk hjælp. De har sammen specialiseret sig i også at hjælpe andre professionelle hjælpere, til at skabe solide relationer mellem sig selv og patienter, klienter, borgere, beboere, kolleger og ledere, samt skabe øget ægte balance mellem arbejds- og privatliv.
De har specialiseret sig i at efteruddanne i RBL® og hjælpe andre professionelle hjælpere til at bevare sig selv, i en professionel rolle og dermed fremstå troværdige og autentiske – både overfor andre, men i særdeleshed også overfor sig selv.
RBL-Terapeuternes vigtigste fokusområder er:
- troværdighed og autencitet
- at skabe balance mellem arbejds- og privatliv
- at øge arbejdsglæden
- at nedbringe magtanvendelser
- at styrke tilliden mellem den “professionelle hjælper” og “hjælp-modtageren”
- at styrke tilliden mellem kolleger, samt ledelse og medarbejdere
- Kontakt os her.